Winkelwagen (0)
Nederlands nl
  • Deutsch de
  • Nederlands nl


Betaling en verzending

De pakketten zijn meestal klaar voor verzending binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling.
 
De verzending vindt plaats via DPD. Je ontvangt een verzendbericht zodat je de status van je pakket kunt volgen.
 
U ontvangt de bestelling uiterlijk binnen drie werkdagen.
 
Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Standaard kunnen de goederen alleen naar de onderstaande landen worden verzonden. De verzending vindt plaats via DPD.

Als u naar een ander land wilt verzenden, stuur ons dan een e-mail voordat u bestelt (info@boiliemeister.de) en vertel ons het artikel met de hoeveelheid en het afleveradres met het land en de bijbehorende postcode. Wij zullen u dan op korte termijn laten weten of we ook naar het gewenste land kunnen verzenden en - als levering op het gewenste afleveradres mogelijk is - u informeren over de verzendkosten, aangezien we onze verzendpartner vooraf moeten informeren naar verzendopties en kosten.

I. Verzending binnen de Europese Unie:

De verzendkosten binnen de Europese Unie worden berekend op basis van het gewicht van uw bestelling. Een pakket is gelijk aan 25 kilogram. Het betreffende bedrag wordt voor elk extra pakket toegevoegd.

Nederland: Wij rekenen een vast tarief van € 5,95 voor elke 25 kilo of een deel daarvan. Vanaf een bestelwaarde van € 75, - ontvangt u uw producten gratis.

Duitsland: Voor elke 25 kilo of een deel daarvan rekenen wij € 5,95. Vanaf een bestelwaarde van € 75, - ontvangt u uw producten gratis.

België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk:: Voor elke 25 kilo of een deel daarvan rekenen wij € 8,95. Vanaf een bestelwaarde van € 100, - ontvangt u uw producten gratis.

Frankrijk:: Voor elke 25 kilo of een deel daarvan rekenen wij € 8,95. Vanaf een bestelwaarde van € 100, - ontvangt u uw producten gratis.

Italië, Tsjechië, Polen, Denemarken, Hongarije:: Voor elke 25 kilo of een deel daarvan rekenen wij € 11,95. Vanaf een bestelwaarde van € 150, - ontvangt u uw producten gratis.

 

II. Levertijden

Uw pakket is meestal klaar voor verzending binnen 24 uur na het sluiten van het contract.

De levering van de goederen vindt plaats in Duitsland binnen 1 - 3 werkdagen, bij buitenlandse leveringen binnen 2 - 5 werkdagen na het sluiten van de overeenkomst (met overeengekomen vooruitbetaling na het moment van uw betalingsopdracht).

 

B. Betalingsinformatie:

I. Betalingsmogelijkhede

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden aan:

1. Vooruitbetaling via overschrijving

2. Paypal

3. iDeal

4. Creditcard

5. Betaling via overboeking